Pluto

Vi har gått inn i et nytt år. Det er noe så veldig deilig med å gå inn i et nytt år. Blanke ark. Nye muligheter. Vi går mot lysere tider. Våren lokker i det fjerne samtidig som den beste delen av vinteren fremdeles ligger foran oss. Dette er en tid for optimisme, gripe sjanser og ikke minst; det er tid for å kose seg innendørs med et håndarbeid som vokser sakte men sikkert til noe magisk og fantastisk.

Årets første design fra Stella Charming Design er et symbol på alt det nye året har å by på. Nytt liv, nye muligheter og vekst. Årssykluser og livssykluser. Det er med stor glede jeg presenterer babyteppet Pluto:

Pluto

Pluto er et babyteppe som er noe for seg selv. Strikket i DROPS Baby Merino og med dobbeltsidige fletter er det ikke bare mykt, men superlekkert på begge sider også. Dobbeltsidige fletter er ikke vanskeligere å strikke enn andre fletter, men du får et arbeid som er likt på begge sider. Du slipper den stygge vrangen, noe som er helt supert på tepper, skjerf eller andre ting der begge sider er synlig.

Pluto

Pluto er 60 x 60 cm, men du kan lage det så stort du vil. Det er bare å legge til fletterapporter i bredden og strikke videre i høyden. Når du har strikket et til babyen vil du kanskje strikke et litt større til de større barna, niesene og nevøene eller barnebarna. Og etter det kjenner du kanskje at du også har lyst på litt fletteluksus. Hva med et slumreteppe til deg selv i et tykkere garn?

Pluto

Jeg fikk tilbakemeldinger om at mammaen til babyen som fikk dette teppet synes det var kjempefint. Det er så gøy med sånne tilbakemeldinger!

Jeg ønsker dere alle fortsatt vinterkos, med eller uten baby. 🙂

You will find information about this design in English HERE.

19 thoughts on “Pluto

    • Tusen takk! 🙂
      Ikke no´ stress! Dobbeltsidige fletter er like enkelt som andre fletter og det står godt forklart i oppskriften. 🙂
      Det kommer etterhvert en bildeforklaring her på bloggen, men ting tar som kjent tid. 😉

      Like

  1. Pingback: Knit that inspire (I hope) | Wool Rocks

  2. Pingback: Forklaring: Slik strikker du dobbeltsidige fletter |

  3. Hei igjen !
    Jeg lurer på målene på dette teppet, har planer om et vognteppe………
    I og med det er en pakke, så hadde det vært greit å vite om jeg skal suppelere med flere nøster.

    Like

  4. Pingback: Babyteppe | Mariannes verden

  5. Hei. Hvor kan man få tak i oppskriften til dette Plutoteppet? Jeg har forsøkt på strikkenett.no, men finner ikke noe der.

    Like

Legg igjen en kommentar / Share your thoughts