A helping paw

Noe av det mest fantastiske med å bo sammen med pelspersoner er all hjelpen man får. De er alltid der for å gi en hjelpende pote, uansett hva jeg driver med.

  • One of the greatest things about living with fur persons is the help. They are always around to give me a helping paw, whatever I am up to.

A helping paw

Her hjelper Dronningen av husholdet, Blue Chandra, meg med å måle den originale Skogfrue-genseren. En av spesialitetene hennes er å hjelpe til med å skifte sengetøy. Det er en aktivitet som mer enn en gang har endt i et blodig søl når hun har vært litt for ivrig med å få dyttet inn hjørnene på lakenet. Heldigvis var det ikke noe blod denne gangen. Takk for hjelpen, Chandra! ❤

  • This is the Queen of my household, Blue Chandra, helping me measure the original Lady of the Forest sweater. One of her specialities is helping me change the sheets on the bed. An activity that has ended in a bloody mess more than once as she has been a bit too eager helping me tuck in the corners of the sheet. Luckily there was no blood this time. Thanks for helping, Chandra! ❤

2 thoughts on “A helping paw

  1. Haha, det kjenner jeg så godt igjen fra pusen vi hadde før! Han elsket å være med på å skifte på senga. Om vi tok av sengetøyet på morgenen gikk han ikke ut for han visste at i det han gikk ut så skiftet vi på senga 🙂 Hokatta vi har når er en helt annen type og eneste gangen hun er hjelsom er når jeg har pasienter her til refleksologibehandling. Da vil hun helst hjelpe til og legger seg oppå pasientene.

    Like

Legg igjen en kommentar / Share your thoughts

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s