Strikkefestival

Om bare en liten uke pakker jeg kofferten og drar på strikkefestival på Fefor Høifjellshotell. Bli med da vel!

Det blir et spennende program denne helga med mulighet for å være med på morgenyoga og syngebollemeditasjon med Rabin Thapa. Han vil i løpet av helgen instruere i enkle pusteøvelser og massasjeteknikker som er supre for strikkere. Det vil også være mulig å få massasje av Rabin i løpet av helga, men det er om å gjøre å bestille time raskt, for det er begrenset med plasser.

Kari Hestnes, tidligere eier av Du Store Alpakka og forfatter av en rekke strikkebøker vil i løpet av helga holde foredrag om Mirasolprosjektet, og om farger og hvordan de påvirker oss på flere plan.

Cathrine Halvorsen som driver Chathrines Living Design holder workshop i flere av de teknikkene hun bruker i sitt design.

Denise Samson som driver Andre Boller er litt av en ekspert på flettestrikk og mange av hennes design er pyntet med lekre fletter. Hun holder workshop i nettopp flettestrikk i løpet av helga, og har du ikke knekket flettekoden enda har du mulighet nå.

Selv skal jeg holde workshops i både hakking og pjoning i løpet av helga, to fantastiske teknikker som jeg gleder meg til å lære bort.

I tillegg vil det bli mannekengoppvisning fredag kveld, masse god mat og en super anledning til å treffe og skravle med andre garnentusiaster. Moroa foregår på Fefor Høifjellsjotell og vil du være med (det er fremdeles mulig å melde seg på) så ta kontakt med hotellet (kontaktinfo står i bildet over). Ta også en titt på arrangementets facebookside, her finner du mer informasjon om hva du kan vente deg i løpet av helga.

Kommer du på festivalen og skal bli med på workshops?
Her har du tips til hva som kan være lurt å ta med!

Flettepinne (den tykkeste), garn og pinner str. 5-6

Pjoning:
Pjonekrok eller heklekrok (størrelse 5 – 8 er fint, men ikke tynnere for da tar det så lang tid å se resultatet.)
2 garnnøster av samme tykkelse men forskjellige farger. Heklekroken må være 2 størrelser større enn det som er anbefalt til garnet.

Hakking:
Hakkekrok med krok i begge ender, enten fast eller med wire mellom. Størrelse 5 – 8 er fint her også.
2 garnnøster av samme tykkelse men forskjellige farger. Hakkekroken må være av anbefalt størrelse eller en størrelse større enn det som står oppgit på garnet.

Ses vi neste helg? Jeg gleder meg!

5 thoughts on “Strikkefestival

  1. Det hørtes gøy ut! Jeg har aldri vært på strikkefestival, men quiltefestival har jeg vært på i årevis! Ha en kjempegøy tur og god helg til deg!

    Like

  2. Å, det høres så fint ut! Skulle gjerne vært med, liker innslaget med yoga og syngeboller i håndarbeidet! Ha en fin tur til vakre Gudbrandsdalen 🙂

    Like

Legg igjen en kommentar / Share your thoughts

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s