Kreativ julefest hos Cappelen Damm

På torsdag var jeg på kreativ julefest hos Cappelen Damm. Det var stas! Fire kreative forfattere snakket om sine bøker. Det var over hundre gjester tilstede for å høre de kreative forfatterne presentere sine bøker – de fleste med medbragt strikketøy. Det ble servert grøt, gløgg, pepperkaker og vin, og stemningen var varm og god. Det var interessant å høre forfatterne snakke om sitt forhold til julen, bøkene, den kreative prosessen og hvordan de opplever å kombinere hobby og jobb ved å gi ut kreative bøker.

Hege Barnholt presenterte sin bok Julens skattkammer.

Julens skattkammer av Hege Barnholt

Julens skattkammer av Hege Barnholt

Denne boken er super for alle som elsker julen. Den har blitt så populær at den er midlertidig utsolgt fra forlaget. Jeg gleder meg til nytt opptrykk så jeg kan sikre meg mitt eget eksemplar. Under er et bilde fra julefesten. Her ser vi et utvalg av herlighetene fra boken.

Julens skattkammer av Hege BarnholtBente Presterud Rørvik presenterte sin bok Med hjerte for strikk.

Med hjerte for strikk av Bente Presterud Rørvik.

Med hjerte for strikk av Bente Presterud Rørvik.

Boken inneholder hjerter av alle størrelser, fra store myke hjerter til små hjerter dekket med perler. Denne boka er sjarmerende og inspirerende. Vi som var på julefesten var så heldige å få et stort og et lite garnnøste, samt oppskrift med diagram så vi kan lage egne hjerter. Jeg gleder meg til å gi bort et mykt strikket hjerte med kjærlighet i hver maske til noen jeg er glad i. Her er et stemningsbilde av Bentes bord fra julefesten.

Med hjerte for strikkNina Granlund Sæther presenterte sin bok Putefest.

Putefest av Nina Granlund Sæther.

Putefest av Nina Granlund Sæther.

Å bytte ut putene er den enkleste måten å forandre et hjem på og her er puter for enhver smak. Avisputer, pynteputer, søte puter og puter med humor. Her finnes både strikka, hekla og broderte varianter. En skikkelig inspirerende bok. Denne boken kom umiddelbart på min ønskeliste.

PutefestMette N. Handberg presenterte sin bok Julestrømper.

Julestrømper av Mette N. Handberg

Julestrømper av Mette N. Handberg

En bok for alle som elsker jul og strikk. Kombiner favoritthøytiden med favoritthobbyen og du kan kose deg med kreativiteten samtidig som du lager personlige julegaver til noen du er glad i.

Julestrømper

Vi som kom på julefesten fikk “godtepose” på vei inn. Det er noe med det å få en gave på vei inn på et arrangement på denne måten som virkelig vekker barnet i meg. Det var såvidt jeg kom meg ned trappa til arrangementet med verdighet før jeg gjemte meg litt i en krok og lot alle hemninger fare når jeg ivrig kikket i posen de hyggelige damene ved inngangen hadde gitt meg. Her var det mye snadder! Blant annet var det to ulike sett til å lage lekre julekort med, to garnnøster, pinnemåler formet som en sau, julepynt, to romaner og ikke minst – 59 knapper! 😀

Jeg ble så inspirert og fylt av godfølelse av julefesten at jeg allerede gleder meg til neste års kreative julefest. I mellomtiden skal jeg bruke inspirasjonen jeg fikk her til å skape noe fint. 🙂

4 thoughts on “Kreativ julefest hos Cappelen Damm

Legg igjen en kommentar / Share your thoughts

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s