Dobbeltsidige fletter

En ting jeg har hatt skikkelig dilla på i det siste er dobbeltsidige fletter; fletter som er like på retten og vrangen. Bruksområdet for fletter blir så utrolig mye større når du slipper den stygge vrangen. Foreløpig har jeg to design ferdige der jeg har brukt denne typen flette, men jeg har mange ideer og skisser liggende så det kommer flere plagg med dobbeltsidige fletter etter hvert. 🙂

Denne halsen er jeg veldig fornøyd med. Den sitter kjempegodt både over en genser og under en jakke. Den er elastisk så den er lett å ta av og på og den sitter godt i halsen så den varmer godt. Fordi den brettes dobbelt blir den tett og god, men strammer ikke på grunn av elastisiteten. Den er så dekorativ at den kan brukes for at den skal synes og den er så praktisk at den er kjempefin å bruke på for eksempel skiturer.

Halsen er strikket i DROPS Lima, et deilig garn som inneholder en blanding av ull og alpakka, derfor er det både mykt og varmt. Modellen er strikket i naturhvitt, men DROPS Lima finnes i mange fine farger.

Dette settet med skjerf og pulsvarmere ble superlekkert! Det er stilig, det sitter godt rundt halsen og pulsvarmerne er chunky og lekre. Bildet sier alt, ord er overflødig.

 

Settet er strikket med dobbel tråd DROPS Alpaca, derfor er det tykt og sitter godt. Modellen er strikket opp i hvitt, men DROPS Alpaca finnes i hele 59 farger så det er mye å velge i når du skal lage din personlige variant.

Liker du designene? Har du lyst til å strikke dem selv? Oppskrifter på norsk får du HER.

This pattern is available in English in my Ravelry pattern store.

2 thoughts on “Dobbeltsidige fletter

  1. Pingback: Gullstjerne «

  2. Pingback: Forklaring: Slik strikker du dobbeltsidige fletter |

Legg igjen en kommentar / Share your thoughts

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s